Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy.

Hollands Hout - BRZ03 Schelpen

Hollands Hout - BRZ03 Schelpen
-15 %
Hollands Hout - BRZ03 Schelpen
Day
Hour
Min
Sec

Bruynzeel Hollands Hout eiken vloer brede delen|
- kleur Schelpen
- houtselectie rustiek
- brede delen
- breedte 18cm
- toplaag 3mm
- inclusief inmeten en leggen
- garantie 10 jaar

€ 75,65
€ 89,00
per m2
Excl. BTW: € 62,52

Maak een keuze

m2
Bestellen

Geschikt voor vloer verwarming (bruynzeel)

Deze Bruynzeel Hollands Hout eiken rustiek vloer van brede planken is uitgevoerd in de kleur Schelpen.

Hollands Hout is een lokaal product afkomstig uit Nederlandse bossen die beheerd worden door Staatsbosbeheer. Het frequent oogsten van volwassen bomen geeft de jonge bomen ruimte om te groeien zodat het bos voort blijft bestaan. Zo kan iedereen blijven genieten van de ontspanning die het bos biedt. Met een Bruynzeel vloer van Hollands Hout kunt u dit buitengevoel binnen halen en ook thuis genieten van de Nederlandse bossen. Alle vloeren van Hollands Hout zijn gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en FSC-gecertificeerd.

In een rustieke vloer zijn eventuele grotere noesten of verkleuringen in het hout toegestaan, wat zorgt voor een levendige en robuuste uitstraling.
Het hout dat voor deze selectie gebruikt wordt, is afkomstig van de buitenste lagen van de boomstam. In dit deel van de boom zijn de jaarringen duidelijker, ontspringen takken en bevat het hout dus meer noesten en onregelmatigheden.

Deze vloerdelen zijn 18cm breed en hebben een standaard lengte van 240cm. De lengte is variabel en mag maximaal 15% afwijken van de standaard lengte.
De dikte van de planken is 12mm met een toplaag van 3mm.

Krijt is de meest lichte kleurbehandeling binnen de Hollands Hout serie. Deze frisse kleur geeft een moderne uitstraling aan uw woning. 
Ter bescherming is de vloer met kleurolie behandeld.

Op deze kwalitatief hoogstaande vloer van Bruynzeel geldt 10 jaar garantie.
Uiteraard is periodiek onderhoud noodzakelijk bij houten vloeren. De benodigde onderhoudsmiddelen kunnen wij ook leveren.

Wij zorgen ervoor dat deze kwaliteitsvloer van Bruynzeel bij u ingemeten wordt en tevens door onze parketteurs gelegd wordt.

De vermelde prijs is op basis van een standaard geschuurde afwerking. Een standaard tussenvloer of de lijm is inbegrepen.
De prijs is inclusief inmeten, leggen en bezorging.
Eventuele extra's als bijvoorbeeld een afwijkende tussenvloer, benodigde plinten en deklatten en het monteren hiervan zijn niet inbegrepen.

Prijs per m2.

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Bruynzeel.

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Bruynzeel vloeren.