Haro vloeren

Haro is een Duits familiebedrijf dat staat voor de Duitse Gründlichkeit. Kwaliteit en traditioneel vakmanschap staan hoog in het vaandel bij deze vloerenfabrikant. De productie van de Haro vloeren is in Duitsland zelf. Bij DecoVloeren kunt u deze vloeren bestellen. Vraag een offerte aan via onze website of maak indien gewenst een afspraak in onze showroom om alle mogelijkheden op het gebied van vloeren te bespreken. U bent van harte welkom!

Haro heeft meer dan 2.500 medewerkers de export van hun producten gaan naar meer dan 90 landen wereldwijd. Haro is in Duitsland de grootste vloeren producent. 
Het hout is van hoge kwaliteit en komt uit duurzaam beheerde bossen. De vloeren worden met moderne productieprocessen en innovatieve technologieën gemaakt. Dit om vloeren te kunnen leveren die in uw huis de gewenste uitstraling en wooncomfort geeft.

Last but not least heeft Haro een leidende positie in de ontwikkeling van diversen vloeren. Productie en installatie van sportvloeren in de grote arena's over de hele wereld wordt door Haro verzorgd, dit  spreekt voor de kwaliteit van deze vloeren.

Dit voordeel in ervaring en knowhow maakt ook het verschil in HARO-laminaatvloeren, kurkvloeren, parketfabricage, CELENIO en DISANO. 

×