Haro Laminaat

De producten van Haro laminaatvloeren hebben wij nog niet compleet op onze website staan. Er wordt thans hard gewerkt om alle Haro vloeren en bijbehorende productinformatie bij ons op de website DecoVloeren te plaatsen.
Heeft u vragen of wenst u een offerte van een vloer die nog niet op onze website staat? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

De Haro laminaatvloeren met de mooiste houtdesigns


Wij leveren de laminaatvloeren van Duitslands grootste parketspecialist met de mooiste houtdesigns. Deze zijn vrijwel niet van originele houten vloeren te onderscheiden. Met een keur aan  authentieke oppervlakte en tot aan de Gran Via met lengtestroken van wel 2200mm, bieden wij een zeer ruim assortiment aan.

De stilste laminaatvloer ter wereld


De know-how en de innovatie van de Haro laminaatvloeren zorgt voor rust in uw ruimtes. Alle laminaatvloeren zijn leverbaar als Silent Pro of als Silent CT vloer. Deze Comfort Technologie zorgt ervoor dat we de stilste laminaatvloer ter wereld kunnen aanbieden. Het ruimtegeluid wordt tot wel 60% gereduceerd.

De laminaatvloer die makkelijk te leggen is


Om te zorgen dat de laminaatvloeren niet alleen er goed uitzien, maar ook eenvoudig te leggen zijn, zijn de Haro vloeren voorzien van het Top Connect legsysteem. Top Connect is waarschijnlijk het eenvoudigste legsysteem ter wereld. Klik hier voor meer informatie en uitleg over het Top Connect legsysteem.×