Menu
Your Cart

DecoVloeren eiken

Is uw vloer aan vervanging toe, of heeft u net een huis gekocht waar de vloer niet naar uw smaak is? Bij ons vindt u het prachtige aanbod eiken vloeren van het kwaliteitsmerk DecoVloeren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een aantrekkelijke offerte en een uitstekende service. Onze eiken vloeren zijn trouwens ook geschikt om toe te passen bij vloerverwarming.

Hieronder ziet u 6 verschillende type eiken vloeren van DecoVloeren variërend in breedte, dikte en sortering. Voor een rustige, moderne uitstraling kiest u voor een premier sortering. Voor een robuustere look selecteert u knoestige rustieke vloerdelen. Of u nu liever een visgraatvloer of landhuisdelen heeft, onze parketteurs kunnen het perfect voor u leggen. Wij kunnen de eiken vloer namelijk ook voor u inmeten en leggen! Zo nemen we u al het werk uit handen en zorgen voor een perfect eindresultaat!


U kunt vrijblijvend een kleurmonster bij ons aanvragen om de juiste kleurkeuze te maken, neem hiervoor even contact met ons op.