Showroom bezoek (alleen op afspraak)

TIJDELIJKE SLUITING SHOWROOM IVM CORONAVIRUS:
Onze showroom is in verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus tot en met vrijdag 3 april 2020 gesloten.
Wanneer u informatie wenst over onze deuren zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur of via email:verkoop@decodeur.nlU bent van harte welkom in onze showroom in Blaricum en kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Wij kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen heeft na het zien van ons assortiment in onze webwinkel. Graag informeren wij u verder en onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.

Wanneer u een vloer online besteld, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u aanschaft. Hetzelfde geldt voor plinten en toebehoren. Bij DecoVloeren.nl zijn we continu bezig om onze webwinkel zo compleet en up-to-date mogelijk te houden, en onze producten van duidelijke afbeeldingen en productomschrijvingen te voorzien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van ons assortiment nog specifieke vragen heeft. Daarom willen we u graag uitnodigen om een bezoek te brengen aan onze showroom in Blaricum. Dan kunnen wij u verder informeren en u deskundig advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.
 

Showroombezoek

Ons aanbod bestaat uit vele vloeren, waarvan slechts een gedeelte in onze webwinkel te zien is. Daarom willen wij graag van tevoren weten wat u precies wilt zien. Op dit moment kunnen wij alle kwaliteitsvloeren leveren van Bruynzeel en Haro. Wij vinden het belangrijk dat als u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

U kunt telefonisch een afspraak maken:
telefoonnummer: 035-7605600 (bereikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 uur) of via email: verkoop@decovloeren.nl
 

Graag tot ziens!

DecoVloeren, DecoDeur & DecoDeurbeslag
Binnendelta 9d
1261 WZ Blaricum

×