Showroom bezoek (alleen op afspraak)

Uiteraard beschikt DecoVloeren.nl ook over een eigen showroom, welke is gevestigd in Blaricum. Hier kunt u op uw gemak een deel van ons assortiment van DecoVloeren, DecoDeur en DecoDeurbeslag van dichtbij bekijken, inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers.

Wanneer u een vloer online besteld, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u aanschaft. Hetzelfde geldt voor plinten en toebehoren. Bij DecoVloeren.nl zijn we continu bezig om onze webwinkel zo compleet en up-to-date mogelijk te houden, en onze producten van duidelijke afbeeldingen en productomschrijvingen te voorzien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van ons assortiment nog specifieke vragen heeft. Daarom willen we u graag uitnodigen om een bezoek te brengen aan onze showroom in Blaricum. Dan kunnen wij u verder informeren en u deskundig advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.
 

Showroombezoek

Ons aanbod bestaat uit vele vloeren, waarvan slechts een gedeelte in onze webwinkel te zien is. Daarom willen wij graag van tevoren weten wat u precies wilt zien. Op dit moment kunnen wij alle kwaliteitsvloeren leveren van Bruynzeel en Haro. Wij vinden het belangrijk dat als u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

U kunt telefonisch een afspraak maken:
telefoonnummer: 035-7605600 (bereikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00 uur) of via email: verkoop@decovloeren.nl
 

Graag tot ziens!

DecoVloeren, DecoDeur & DecoDeurbeslag
Binnendelta 9d
1261 WZ Blaricum

×