Menu
Your Cart

Inmeet- en Legservice

Met alleen de aanschaf van een nieuwe vloer bent u er nog niet; de vloer dient  namelijk op de juiste wijze ingemeten en gelegd te worden. Om u dergelijke werkzaamheden uit handen te nemen, biedt DecoVloeren al haar klanten de Inmeet- en Legservice aan. Wij zorgen er dan voor dat uw vloer op professionele wijze wordt ingemeten en gelegd. Wel zo makkelijk! Bovendien bent u op deze manier altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief inmeten en leggen. De kosten voor het inmeten en leggen wordt als aparte post in de offerte opgenomen.
Eventuele extra's als bijvoorbeeld benodigde plinten en deklatten en het monteren hiervan zijn niet inbegrepen, hier geldt een meerprijs voor.


Meer weten over onze Inmeet- en Legservice?

Heeft u nog vragen over onze Inmeet- en Legservice? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur.
U kunt ons ook een e-mail sturen door het contactformulier in te vullen; daarna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.