Menu

Vloerverwarming

Bij Bruynzeel parket in combinatie met vloerverwarming krijgt u een volledige garantie! Onze eigen parketteurs zijn inmiddels zo ervaren in de combinatie vloerverwarming met parket dat dit een specialiteit geworden is. Dagelijks worden honderden meters parket gelegd op alle soorten vloerverwarming (zowel hoofd- als bijverwarming).


Vakmanschap

Er zijn parketbedrijven die beweren dat de combinatie parket en vloerverwarming niet mogelijk is. Reden hiervan is dat het de nodige kennis en vakmanschap vereist en daarom kan niet iedereen dit aanbieden. Bruynzeel heeft in de afgelopen 25 jaar de benodigde tools ontwikkeld en eigen parketteurs hierin getraind. Daarom kunnen wij dit samen met Bruynzeel wel aanbieden! En hierbij exact dezelfde garantie bieden als op parketvloeren die zonder vloerverwarming toegepast wordt.


Persoonlijk advies

Heeft u verdere vragen en wenst u persoonlijk advies? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur, tel. 035 7605601. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. En natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom in Blaricum. Maak van tevoren even een afspraak, zodat wij de nodige tijd voor u kunnen inplannen.