Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy.

Bruynzeel houten vloer

Bruynzeel produceert al ruim 120 jaar houten vloeren. Dat kun je met recht passie noemen voor prachtige houten vloeren! Wanneer je al ruim een eeuw ervaring en kennis hebt opgedaan op het gebied van het maken en leggen van de mooiste houten vloeren, moet dit wel vertrouwen geven!

Binnen het Bruynzeel assortiment hebben we een ruime keuze houten vloeren in ons aanbod. U kunt kiezen voor brede delen of visgraatpatroon. Er zal altijd een houten vloer bij zitten die past in uw situatie en omgeving. Wij kunnen u verzekeren dat u met de keuze voor een Bruynzeel houten vloer hoge kwaliteit en vakmanschap in huis haalt!

Om u geheel te ontzorgen wordt de vloer door onze vakkundige parketteurs ingemeten en gelegd. U krijgt bij het inmeten uiteraard advies over de ondergrond. Een goede ondergrond en de wijze van leggen is evident om jarenlang plezier te hebben van uw houten vloer. U mag ervan uitgaan dat onze parketteurs dit vakkundig voor u zullen regelen.

U kunt met een gerust hart kiezen voor een Bruynzeel houten vloer. Vakkundigheid en kwaliteit staan bij ons voorop!