Menu

DecoVloeren eiken

Is uw vloer aan vervanging toe, of heeft u net een huis gekocht waar de vloer niet naar uw smaak is? Bij ons vindt u het prachtige aanbod eiken vloeren van het kwaliteitsmerk DecoVloeren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een aantrekkelijke offerte en een uitstekende service. Onze eiken vloeren zijn trouwens ook geschikt om toe te passen bij vloerverwarming.

Hieronder ziet u 6 verschillende type eiken vloeren van DecoVloeren variërend in breedte, dikte en sortering. Voor een rustige, moderne uitstraling kiest u voor een premier sortering. Voor een robuustere look selecteert u knoestige rustieke vloerdelen. Of u nu liever een visgraatvloer of landhuisdelen heeft, onze parketteurs kunnen het perfect voor u leggen. Wij kunnen de eiken vloer namelijk ook voor u inmeten en leggen! Zo nemen we u al het werk uit handen en zorgen voor een perfect eindresultaat!


U kunt vrijblijvend een kleurmonster bij ons aanvragen om de juiste kleurkeuze te maken, neem hiervoor even contact met ons op.

Lees meer Lees minder
Lees meer Lees minder

Er zijn geen producten in deze categorie.