Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy.

DecoVloeren eiken

Is uw vloer aan vervanging toe, of heeft u net een huis gekocht waar de vloer niet naar uw smaak is? Bij ons vindt u het prachtige aanbod eiken vloeren van het kwaliteitsmerk DecoVloeren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een aantrekkelijke offerte en een uitstekende service. Onze eiken vloeren zijn trouwens ook geschikt om toe te passen bij vloerverwarming.

Hieronder ziet u 6 verschillende type eiken vloeren van DecoVloeren variërend in breedte, dikte en sortering. Voor een rustige, moderne uitstraling kiest u voor een premier sortering. Voor een robuustere look selecteert u knoestige rustieke vloerdelen. Of u nu liever een visgraatvloer of landhuisdelen heeft, onze parketteurs kunnen het perfect voor u leggen. Wij kunnen de eiken vloer namelijk ook voor u inmeten en leggen! Zo nemen we u al het werk uit handen en zorgen voor een perfect eindresultaat!


U kunt vrijblijvend een kleurmonster bij ons aanvragen om de juiste kleurkeuze te maken, neem hiervoor even contact met ons op.

Merk: DecoVloeren Artikelnummer: Visgraat eiken rustiek 13cm - fenegriek
Deze eiken rustiek visgraatvloer van DecoVloeren is uitgevoerd in de kleur Fenegriek.In een rustieke vloer zijn eventuele grotere noesten of verkleuringen in het hout toegestaan, wat zorgt voor een levendige en robuuste uitstraling.Het hout dat voor deze selectie gebruikt wordt, is afkomstig va..
€ 87,30 per m2 € 97,00
Excl. BTW:€ 72,15
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1