Menu

Hollandsche Vloeren Aafje Visser visgraat 120x600mm


Hollandsche Vloeren houten vloer Aafje Visser

- eiken rustiek AB
- kleurschakering en kleine noesten
- visgraat 13 x 120 x 600 mm
- geschaafd, geolied met hardwax
- kleur: extra wit geolied
- met vierzijdige microvelling
- inmeten en legservice mogelijk
- geschikt voor vloerverwarming

€ 106,95 € 90,91 per m2 Excl. BTW: € 75,13

Maak een keuze

Hollandsche Vloeren Aafje Visser visgraat 120x600mm

Voor deze natuurlijke vloer wordt hout geselecteerd waarbij een gemiddelde kleurschakering en kleine noesten (uitgebroken tot 30 mm) zijn toegestaan. 
Het hout dat voor deze selectie gebruikt wordt, is afkomstig van de buitenkant van de boomstam. In dit deel ontspringen takken, waardoor noesten zichtbaar zijn. Alle gebreken worden afgestopt. Bovendien kunnen hartstrepen en spint voorkomen.  Dit geeft de vloer een robuuste uitstraling van uw ruimte.

De vloerdelen zijn geschaafd, wat een robuuste en licht verouderde uitstraling heeft. Daarna is de vloer voorzien van een extra witte hardwax.
De opbouw is drie-laags met een multiplex tussenlaag en een eiken toplaag van 3 mm. De visgraat vloerdelen zijn 120 mm breed en hebben een lengte van 600 mm. Totale dikte van de plank: 13 mm. De visgraat delen hebben een microvelling van 0,8 mm rondom en zijn voorzien van een mes en groef verbinding. De vloer kan alleen verlijmd gelegd worden.

Met een thermische weerstand van 0,08 m2 k/w is deze vloer bij vaste verlijming uitermate geschikt voor vloerverwarming. 

U kunt een gratis kleurmonster bij ons aanvragen om te zien of deze kleur aan uw wensen voldoet.
Uiteraard is periodiek onderhoud noodzakelijk bij houten vloeren. De benodigde onderhoudsmiddelen kunnen wij ook leveren.
De vermelde prijs is op basis van een standaard geschaafde en hardwax-geoliede afwerking.
Eventuele extra's als bijvoorbeeld de benodigde ondervloer, plinten en deklatten en montage hiervan behoren tot de mogelijkheden.

Prijs per m2.

DecoVloeren Inmeet- en Legservice:
Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat deze kwaliteitsvloer van Hollandsche Vloeren bij u ingemeten en door onze parketteurs gelegd wordt.
De kosten voor het inmeten en leggen zullen wij in de offerte aanvraag opnemen.