Menu

Hollandsche Vloeren Gerrit Smit plank 220mm


Hollandsche Vloeren houten vloer Gerrit Smit

- eiken rustiek AB
- kleurschakering en kleine noesten
- planken 13 x 220 mm
- geschuurd, geborsteld, gerookt en geolied met hardwax
- kleur: wit geolied
- met tweezijdige velling
- inmeten en legservice mogelijk
- geschikt voor vloerverwarming

€ 112,95 € 96,01 per m2 Excl. BTW: € 79,35

Maak een keuze

Hollandsche Vloeren Gerrit Smit plank 220mm

Deze houten visgraat vloer van Hollandsche Vloeren is uitgevoerd in lichte hardwax, wat een "onbehandelde" uitstraling heeft.

Voor deze natuurlijke vloer wordt hout geselecteerd (rustiek AB) waarbij een gemiddelde kleurschakering en kleine noesten (uitgebroken tot 30 mm) zijn toegestaan. 
Het hout dat voor deze selectie gebruikt wordt, is afkomstig van de buitenkant van de boomstam. In dit deel ontspringen takken, waardoor noesten zichtbaar zijn. Alle gebreken worden afgestopt. Bovendien kunnen hartstrepen en spint voorkomen.  Dit geeft de vloer een robuuste uitstraling van uw ruimte.

De vloerdelen zijn geschuurd, geborsteld, en gerookt wat een rustieke uitstraling heeft. Daarna is de vloer voorzien van een lichte witte hardwax.
De opbouw is drie-laags met een multiplex tussenlaag en een eiken toplaag van 3 mm. De planken zijn 220 mm breed en 13 mm dik. De planken hebben aan de lange zijde een velling van 1,7 mm rondom en zijn voorzien van een mes en groef verbinding. De vloer kan zowel zwevend als vol verlijmd gelegd worden.

Met een thermische weerstand van 0,08 m2 k/w is deze vloer bij vaste verlijming uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bij zwevend leggen is het afhankelijk van de onderlaag.

U kunt een gratis kleurmonster bij ons aanvragen om te zien of deze kleur aan uw wensen voldoet.
Uiteraard is periodiek onderhoud noodzakelijk bij houten vloeren. De benodigde onderhoudsmiddelen kunnen wij ook leveren.
De vermelde prijs is op basis van een standaard geschuurde, geborstelde, gerookte en hardwax-geoliede afwerking.
Eventuele extra's als bijvoorbeeld de benodigde ondervloer, plinten en deklatten en montage hiervan behoren tot de mogelijkheden.

Prijs per m2.

DecoVloeren Inmeet- en Legservice:
Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat deze kwaliteitsvloer van Hollandsche Vloeren bij u ingemeten en door onze parketteurs gelegd wordt.
De kosten voor het inmeten en leggen zullen wij in de offerte aanvraag opnemen.