Menu

Hollandsche Vloeren Hendrik Janssen visgraat 180x900mm


Hollandsche Vloeren houten vloer Hendrik Janssen

- eiken rustiek ABC
- veel kleurschakering en grote gezonde noesten
- visgraat 13 x 180 x 900 mm
- geschaafd, dubbel gerookt en geolied met hardwax
- kleur: wit geolied
- met vierzijdige velling
- inmeten en legservice mogelijk
- geschikt voor vloerverwarming

€ 108,96 € 92,62 per m2 Excl. BTW: € 76,54

Maak een keuze

Hollandsche Vloeren Hendrik Janssen visgraat 180x900mm

Deze houten visgraat vloer van Hollandsche Vloeren is uitgevoerd in lichte hardwax, wat een "onbehandelde" uitstraling heeft.

Voor deze natuurlijke vloer wordt hout geselecteerd (rustiek ABC), waarbij veel kleurschakering en grote gezonde noesten (uitgebroken tot 50 mm) zijn toegestaan. 
Het hout dat voor deze selectie gebruikt wordt, is afkomstig van de buitenkant van de boomstam. In dit deel ontspringen takken, waardoor noesten zichtbaar zijn. Alle gebreken worden afgestopt. Bovendien kunnen hartstrepen, kopscheuren en spint voorkomen.  Dit geeft de vloer een zeer rustieke uitstraling van uw ruimte.

De vloerdelen zijn geschaafd, wat een robuuste en licht verouderde uitstraling heeft. Daarna is de vloer dubbel gerookt en voorzien van een lichte witte hardwax.
De opbouw is drie-laags met een multiplex tussenlaag en een eiken toplaag van 3 mm. De visgraat stroken zijn 180 mm breed en 900 mm lang en zijn 13 mm dik. De stroken hebben een velling van 1,7 mm rondom en zijn voorzien van een mes en groef verbinding.  De vloer kan alleen verlijmd gelegd worden.

Met een thermische weerstand van 0,08 m2 k/w is deze vloer bij vaste verlijming uitermate geschikt voor vloerverwarming. 

U kunt een gratis kleurmonster bij ons aanvragen om te zien of deze kleur aan uw wensen voldoet.
Uiteraard is periodiek onderhoud noodzakelijk bij houten vloeren. De benodigde onderhoudsmiddelen kunnen wij ook leveren.
De vermelde prijs is op basis van een standaard geschaafde en hardwax-geoliede afwerking.
Eventuele extra's als bijvoorbeeld de benodigde ondervloer, plinten en deklatten en montage hiervan behoren tot de mogelijkheden.

Prijs per m2.

DecoVloeren Inmeet- en Legservice:
Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat deze kwaliteitsvloer van Hollandsche Vloeren bij u ingemeten en door onze parketteurs gelegd wordt.
De kosten voor het inmeten en leggen zullen wij in de offerte aanvraag opnemen.