Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy.

Renovatie houtenvloer

WAT VERSTAAN WIJ ONDER HET RENOVEREN VAN EEN HOUTEN VLOER?

Renoveren van parketvloeren is het volledig opknappen van bestaande parketvloeren. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren. Maar ook het borstelen van het oppervlak, het vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden. Je parketvloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling.

VERANDEREN VAN DE KLEUR VAN JE PARKET

Denk bijvoorbeeld aan te donker of sterk verkleurde parketvloeren. Hiervan kunnen wij de oorspronkelijke kleur van het hout weer terughalen of in andere gevallen de parketvloer juist voorzien van een geheel andere kleur.

JE PARKETVLOER DOORLEGGEN

In het geval van een aan- of verbouwing kunnen wij je bestaande parketvloer in dezelfde soort doorleggen, zodat er één geheel ontstaat. Of heb je er weleens aan gedacht om je bestaande trap in dezelfde houtsoort uit te voeren als je parketvloer? Een relatief kleine klus met een groots effect. Ook dat verstaan wij onder renoveren en het kan allemaal.

RENOVATIE OFFERTE OF TOCH EERST EEN AFSPRAAK?

In bijna alle gevallen is er bij renovatie sprake van een unieke situatie waaraan maatwerk te pas komt. In veel gevallen is het dus nodig om ter plaatste de situatie te beoordelen en tips te geven. Heb je specifieke vragen of wensen, dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs te maken. Bij de vrijblijvende offerte aanvraag kun je ons al vooraf informatie geven over je vloer. Wij maken dan een vrijblijvende offerte. Vind je deze offerte aantrekkelijke maken wij een afspraak met je en komen onze parketteurs langs om de vloer vooraf goed de beoordelen.

Er zijn geen producten in deze categorie.